Підтримати нас

Суд виніс вирок херсонцю, який закатував мешканця Хмельниччини

Автор статті
22 грудня 2020 11:00
973
Поширити:

Працівниками Хмельницької обласної прокуратури у суді доведено вину мешканця Херсона у незаконному позбавленні волі та залишенні людини в небезпеці, що спричинило її смерть.

У травні 2017 року рештки тіла людини та частини одягу у лісосмузі неподалік села Кам’янка Кам’янець-Подільського району випадково знайшов місцевий житель.

 У результаті проведеного досудового розслідування встановлено, що залишки тіла належать 34-річному мешканцю міста Кам’янець-Подільський, з яким рідні втратили зв’язок ще у березні 2016 року.

З’ясувалось, що чоловіки виїхали за місто, аби з’ясувати стосунки подалі від сторонніх. Залякуючи зброєю, раніше судимий за насильницькі злочини 24-річний херсонець прив’язав потерпілого мотузкою і скотчем до дерева та залишив його там помирати.

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, із застосуванням зброї, що спричинило тяжкі наслідки), ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю)  Кримінального кодексу України.

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду засудженому херсонцю призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ