Підтримати нас

Ще на один день ми стали ближчими до звільнення Херсонської області

Vgoru
Автор статті
07 травня 2022 06:45
1,976
Поширити:

Буду намагатись коротко написати про деякі процеси, що відбуваються за тими даними, які ми маємо:

- Продовжує йти нарощування заходів, спрямованих на зачистку області від людей, які загрожують окупаційному режиму. Збільшується кількість блокпостів, мобільні групи орків щодня змінюють локації щодо фільтраційних перевірок населення. Перевіряють документи та обшукують не лише автотранспорт, а й вибірково велосипедистів, перехожих, громадський транспорт. Обшуки та викрадення людей не зупиняються.

- Масової підтримки населення отримати не виходить, навіть з огляду на те, що дуже багато патріотично налаштованих людей та активістів виїхали з області. Тому до тез «українська влада вас покинула» додався «росія тут назавжди». Нарощують кількість контенту з місцевими жителями, які дякують оркам буквально за все. За «визволення», за гуманізм, за постачання ліків, їжі тощо. (Верх цинізму, як на мене. Вдертися в чужу країну, влаштувати терор, заблокувати роботу місцевої влади та гуманітарних постачань, влаштувати гуманітарну катастрофу, а потім піаряться на подачках...). Нову тезу підкріплюють низкою візитів на Херсонщину, м'яко кажучи, дуже сумнівних для нашої аудиторії медійних топів – представників ЛДНР, депутатів та посадових осіб різного калібру з Криму та росії.

- Підготовка до 9 травня. Орки та їхні прислужники взялися за це з вогником. Репетиції концертів, безсмертний полк, польові кухні та фронтові 100 г, суботники, фарбовані бордюри, фонтани та свіжі клумби. І так у всій області. Хочуть ще навезти музикантів та виконавців з Криму та росії, але поки що, наскільки відомо, більшість шанованих діячів культури морозиться зі зрозумілих причин. Бридко, коли з цієї пам'ятної для багатьох дати зробили психологічну зброю, спрямовану на розкол суспільства і виправдання злочинної війни, яку розв'язали проти нашої країни. Масовку для святкування доводиться завозити з Криму, херсонці здебільшого налаштовані проігнорувати «радість під дулом автоматів» або ж відсвяткувати у сімейному чи дружньому колі. Дуже правильне рішення, враховуючи ризики провокацій з боку орків та передбачувану кількість піддатих маргіналів, які становитимуть більшу частину масовки.

Попри це все, знаєте, яке питання мені ставлять всі, з ким спілкуюся кожен день – «Коли нас вже будуть звільняти?». Орки, зберіть усю нечисть, яка проявилася у нас під час окупації, беріть свою шинель і йдіть додому. І там святкуйте, що хочете. З будь-якими літерами латинського алфавіту, смолоскипними ходами та парадом військової техніки (поки що вона у вас ще є). А нам дайте спокій. Нам це не цікаво. «Дія» та безвіз проти пам'ятників іллічу та розгонів мітингів.

Все буде Україна!

Юрій Соболевський

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ