Підтримати нас

СБУ оприлюднила список псевдоукраїнських Телеграм-каналів, серед них десяток херсонських

Vgoru
Автор статті
15 липня 2022 12:28
1,414
Поширити:

Не маючи можливості перемогти на полі бою, ворог намагається посіяти «зраду» та розхитати українське суспільство, створюючи псевдоукраїнські Телаграм-канали.

Про це повідомляється на сайті СБУ в “Спільній заяві з приводу захисту інформаційного простору України від російських ворожих Телеграм-каналів”.

Зазначається, що ці ресурси позиціюють себе, як незалежні, проте їх роботу насправді координує росія. Українців закликають не читати їх, бо там поширюють фейки та маніпуляції, що є частиною інформаційної війни проти України.

“Низка цих каналів для власної розкрутки замовляє рекламу в українських пабліках. Звертаємо увагу власників і редакторів усіх українських видань, що підтримка таких ресурсів є пособництвом ворогу та буде переслідуватися відповідно до законодавства” – застерігають у відомстві.

Також до заяви додали документ зі списком 100 псевдоукраїнських Телеграм-каналів, що працюють на інтереси рф. Серед них десяток херсонських, а саме: Главное в Херсоне, Новости Херсонщины, Херсон Life Новости, Главное в Геническе, Херсон live, Главное в Чернобаевке, ХЕРСОН сегодня, Херсонский Вестник, Главное в Каховке и Новой Каховке, Главное в Скадовске. 

Додамо також, що основним пропагандистським Телеграм-каналом окупантів на Херсонщині є “ВГА Херсонской области” та закликаємо уникати повідомлень із цього ресурсу.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ