Підтримати нас

Реформу тероборони випробують на Херсонщині

Автор статті
17 січня 2020 10:30
743
Поширити:

Пілотний проєкт з організації тероборони (територіальної оборони) будуть реалізовувати на Херсонщині.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Проєкт із організації територіальної оборони Херсонської області проводитиметься протягом вересня-жовтня поточного року під час навчального збору окремої бригади територіальної оборони, говориться у прес-релізі Міноборони.

Заступник командувача військ оперативного командування «Південь» з територіальної оборони генерал-майор Броніслав Жуковський спільно з головою обласної державної адміністрації на Херсонщині Юрієм Гусєвим та очільниками управлінь, відділів облдержадміністрації вже провели координаційну нараду з питань запровадження пілотного проєкту із організації тероборони Херсонської області.

Під час наради також були розглянуті питання щодо розміщення військових частин військ територіальної оборони на фондах державної влади та місцевого самоврядування районів Херсонської області.

В ході проведення пілотного проєкту також планується залучення представників та учнів навчальних закладів: активістів куренів та роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та активістів «Пласту» Херсонської області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ