Підтримати нас

Не дай, Боже, дожити до книжкової звалки!

Автор статті
16 лютого 2020 16:42
665
Поширити:

Йшла сьогодні до своєї бібліотеки, що на Богородицькій, 29, поміняти книжки й побачила цей заклик до людей врятувати бібліотеки міста, у тому числі й цю. Хто може прийти, приходьте!

Розташована бібліотека прямо напроти ЗОШ №34, тому, за проханням дирекції школи, працює з дев'ятої . Ну це, мабуть, тому "що вона не користується попитом дітей" ДА?

Коли б я не прийшла, (а можу поміняти книжки тільки у вихідні) завжди у бібліотеці є люди, при чому - багато людей поважного віку. Ви ж розумієте, що купувати нові книжки їм - не по кишені, а закриють бібліотеку, то що робить? Ми просто відріжемо їх від останньої можливості читання та виходу у люди!!!

Цій бібліотеці - 66 років (відкрита у 1954 році), уявляєте, який у неї книжковий фонд? А куди його після захоплення її приміщення через "оптимізацию" бібліотек??? У школу напроти? Так там, по-перше, - маленька площа для такого книжкового фонду, по-друге, - чи зможе шкільний бібліотекар один справлятися з таким багатством. А може це не важливо й хай складуть книжки мовчазною кипою??

Да, а шкільна бібліотека доступна ж тільки для школярів цієї школи... Чи може депутати хочуть з неї зробити прохідний двір?!!!

У чому ж справа? ТА ВСЕ ПРОСТО - ЦЕ Ж ЦЕНТР МІСТА!!! Пам"ятаєте з мультику - "такая корова нужна самому". Кому? Та комусь з місцевих депутатів забажалося, поки каденція не завершилася, зробити з цього приміщення свій черговий бізнес об"єкт! Свою чергову дойну корову(((

Й так - по кожній з бібліотек міста, які депутати намагаються знищити!!!

Лариса Польская

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ