Підтримати нас

На Маланку у Великій Лепетисі магазин "засіяли" битим склом

Автор статті
18 січня 2017 04:53
690
Поширити:

Деякі люди народні свята та гуляння використовують не задля веселощів і побажання усім щастя. А задля особистої помсти.

Минулої суботи, 14 січня, до магазину «Риба»  приватного підприємця Таран Любові Василівни, який знаходиться на території місцевого ринку Великої Лепетихи, вдерлися "колядники". Та «засіяли» приміщення та весь рибний асортимент магазину пшеницею разом з товченим склом. Ще й розкидали товар по підлозі. А на додачу, риб’ячим хвостом по обличчю отримала продавчиня, внаслідок чого у жінки стався гіпертонічний криз.


За словами потерпілої, гостями виявились п'яні селищний голова Великолепетиської селищної ради Сінкевич М.В. та депутати цієї ж ради – брати Кононенко, та ще троє мешканців села. Останні, до речі, перебувають на обліку психіатрів.


Навіть місцева поліція, що прибула на місце події, була шокована ганебною зухвалістю вчинку. Однак і дотепер не дуже активно розслідує вказаний злочин проти представників «злочинної еліти» селища, хоча «по гарячих слідах» затримала одного психічного хворого «посівальника» та встановила всіх учасників події.

Зробіть висновки співвітчизники, та ще раз поміркуйте, чи повинні такі представники  влада керувати нами та чи «заводити Маланку» до своїх осель.






 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ