Підтримати нас

На Херсонщині виставлено на аукціон зношений газопровід

Автор статті
18 листопада 2021 10:01
1,091
Поширити:

Ділянка газопроводу середнього тиску, яка виставлена на приватизацію на платформі “Прозорро.Продажі”, розташована у м. Нова Каховка. Її балансоутримувачем є ПАТ "Південний електромашинобудівний завод". Протяжність газопроводу складає 614 погонних метрів. Зараз він відключений, відрізаний від основної мережі та не експлуатується.

Газопровід  споруджено у 1992 році. За інформацією Регiонального вiллiлення Фонду держмайна в Херсонськiй областi, АРК та м. Севастополi, його елементи суттєво деформованi, метал на поверхнi має ipжaвi плями. Захисне лакофарбове покриття перебуває у критичному стані: вiдставання, пухирi, сильнi подряпини. Фундамент та опори газопроводу частково, а мiсцями повнiстю, зруйнованi. 

Загалом об'єкт перебуває в аварiйному стані та не може бути допущений до подальшої експлуатацii на робочих параметрах, адже його фізичне зношення сягає 80 - 90%. 

Чи зацікавить когось таке майно - покаже час. Наразі ж відомо, що його стартова ціна - 174 тис. гривень. До того ж аукціон проводитиметься з умовами. Дотримання цих умов після приватизації контролюватимуть фахівці Фонду держмайна. Торги призначено на 30 листопада поточного року.

Фото Регiонального відділення Фонду держмайна в Херсонськiй областi, АРК та м. Севастополi

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ