Підтримати нас

Блогер розніс в пух і прах офіційну версію подій в Княжичах

Vgoru
Автор статті
06 грудня 2016 04:10
669
Поширити:

Офіційна версія перестрілки у Княжичах не витримує жодної критики. Про це пише блогер Anti-colorados та ділиться своїми міркуваннями щодо того, хто винен у смерті 5 поліцейських.

Anti-colorados зазначив, що підготовка будь-якої подібної операції, у тому числі – залучення підрозділів КОРД, потребує отримання санкції від Міністерства внутрішніх справ, повідомляє ресурс "Линія оборони".

Блогер також зауважує, що підрозділи Національної Гвардії повинні були контролювати в'їзди і виїзди з селища, що також потребує дозволу Міністерства. Відтак, координувати дії всіх підрозділів повинен був спеціально призначений для цього керівник. Він же ж і мав тримати під контролем радіоефір, та повідомити про будь-яку підозрілу активність.

Відповідно до відомчих документів, у разі проведення такої операції мають бути повідомлені всі силові підрозділи, які знаходяться на відповідній території. Справді, операція повинна була б бути секретною, але при цьому всі правоохоронці в районі її проведення мали б отримати вказівку уважно слухати ефір. І якщо спрацювала сигналізація і ДСО прийняла виклик, координатор зобов'язаний негайно повідомити "розвідникам".

Блоге вказує на ще один недолік офіційної версії. При затриманні розвідників співробітники ДСО повинні були б відразу побачити їх табельну зброю та службові посвідчення. Крім того, і співробітники КОРД, і співробітники ДСО були одягнені в форму, але це не завадило обидвом сторонам вести вогонь на ураження.

Відтак, блогер робить висновок, що єдиним можливим поясненням цієї історії може бути лише те, що якась зі сторін перестрілки і була тими злочинцями, яких ловили.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у селі Княжичі, що неподалік Києва, в ніч на четверте грудня загинуло п'ятеро поліцейських від вогнепальних поранень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ