Підтримати нас

75 000 убитих або поранених – про такі втрати військ рф повідомили в Білому домі

Vgoru
Автор статті
28 липня 2022 08:49
888
Поширити:

Це сталося під час брифінгу, де йшлося про перебіг війни в Україні, пише CNN. Депутати Палати представників США, що вчора, 27 липня, побували на секретному брифінгу в Білому домі, поділилися такою статистикою.

«Нас поінформували, що понад 75 000 росіян були або вбиті, або поранені... Більш ніж 80% їхніх сухопутних військ загрузли, і вони втомилися», – заявила членкиня палати представників від Демократичної партії Елісса Слоткін.

Вона також повідомила, що на брифінгу йшлося про термінову допомогу Україні.

«Переважно говорили про те, що ще ми можемо і маємо зробити для українців, буквально в найближчі три-шість тижнів, дуже терміново. Українці хочуть йти в контрнаступ на півдні. І ми хочемо, щоб він був максимально успішним», – уточнила Елісса Слоткін.

Вона також особливо підкреслила: обидві партії США – республіканці й демократи – підтримують надання Україні ракет великої дальності ATACMS, що вражають цілі на відстані понад 280 кілометрів.

Нагадаємо, сьогодні в Міноборони України оцінили втрати рф, послуговуючись футбольними полями. Отже, щоби поховати всіх загиблих в Україні окупантів, знадобиться 24 футбольні поля.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ