Підтримати нас

"Зоря" - найгірша команда з усіх, які я бачив"

Vgoru
03 жовтня 2017 04:17
220
Поширити:

Іспанські уболівальники дотепер не можуть прийти до тями після поразки від українців.

Фани іспанського "Атлетико" вважають непрпипустими опускатися до "рівня" "Зорі". Після найгучнішої сенсації другого туру Ліги Європи, на іспанських футбольних форумах розгорілись справжні баталії. Ось, що пишуть про нас іспанці.

Коментарі уболівальників зі сайту авторитетного видання MARCA:

Jggari89: Ця українська команда, при всій повазі до них, показала огидний футбол. А найжахливіше, що ми грали ще гірше. Ми пропустили ранній гол, але було ще дуже багато часу, щоб виправити ситуацію. Тренер же сидів з розгубленим виглядом. Він не знав, що робити.

Escarabajo307: "Зоря" - це найгірша команда з усіх, які грали на "Сан-Мамесі". Їхні гравці багато помилялися, погано приймали і обробляли м'ячі, вони постійно нервували і, очевидно, не були готові грати на такому рівні. Справа навіть не в прийомі м'яча. Ця команда боялася нас, але після забитого голу вони стали грати краще, а ми тепер зганьблені на всю Іспанію. У "Атлетика" майже кожен гравець в 10 разів кращий, ніж у "Зорі". Такий результат неприйнятний.

Ipurdidetu: Я був страшенно злий після гри. "Зоря" грала на рівні якихось норвежців або датчан, а ми опустилися на їхній рівень. Зрозуміло, що можна пропустити випадковий гол, але ж були можливості спокійно виграти, а ми навіть внічию не змогли зіграти.

Javigarbad: Не здивуюся, якщо ми "Зорі" програємо і в Луганську з такою-то грою.

Forofogoitia: Не варто забувати, що "Зоря" була третьою командою в Україні. У них є "Динамо" і "Шахтар", які за рівнем гри могли б боротися за зону Ліги Європи в Іспанії. Нагадаю всім, що "Шахтар" дуже сильна команда і ми були раді зіграти з ними на нуль удома. "Зоря" ж відбирала очки у "Шахтаря". Ще раз - "Зоря" третя в Україні, а ми тільки сьомі в Іспанії. Не бачу нічого страшного в поразці від такої команди. Якщо ми про неї не чули, то це не означає, що вона слабка.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів