Підтримати нас

Звільнили заступника генпрокурора Олексія Симоненка

Vgoru
Автор статті
24 січня 2023 09:22
1,892
Поширити:

Триває день відставок. Нагадаємо, сьогодні зранку   у відставку пішов  заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Далі повідомили про  відставку заступника міністра оборони України В’ячеслава Шаповалова через скандал  із закупівлею продуктів харчування для ЗСУ.

Тепер стало  відомо про звільнення з посади заступника генпрокурора Олексія Симоненка. Про це повідомляється на телеграм-каналі Офісу Генерального прокурора.

«Олексія Симоненка звільнено з посади заступника Генпрокурора. Генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення за власним бажанням з адміністративної посади заступника Генерального прокурора Олексія Симоненка», - повідомляє Генпрокуратура.

А тепер про подробиці. Олексій Симоненко потрапив у скандал після публікації Михайла Ткача в «Українській правді». Ось що написав журналіст-розслідувач: 

"Зараз уже очевидно, що цілий прошарок топових посадовців, депутатів та довколаполітичних «рєшал» чхати хотіли на ті збережені життя, бо це все їх ніяк не обходить. Бо вони зараз там, нагорі. І це їхній зірковий час. Зробити, як і сотні, і тисячі до них. Вкрасти, не сісти, виїхати жити в Європу. Саме тому заступник генпрокурора Симоненко під час війни їде на десять днів у Марбелью до родини на свята, використовуючи особистий «Mercedes» тютюнового злодія, який не платить податки на мільярди гривень. А в чому проблема? Не доведено ж, що він злочинець? Авжеж не доведено і не буде доведено. Бо хто буде доводити? Той, хто катається на його «Мерседесі» з його охоронцем за кордон? Є реакція? Нема реакції».

Після цього Олексія Симоненка звільнили за власним бажанням. Ось така реакція.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ