Підтримати нас

Затримано підозрюваного в нападі на офіс газети в Херсоні

Автор статті
19 січня 2019 16:27
1,024
Поширити:

Поліція затримала голову обласної організації Соціалістичної партії за підозрою в нападі на офіс газети «Новий день».

Подія сталася вчора, 18 січня, у м. Херсон, під час прес-конференції одеських підприємців. У ході конфлікту невідомі розпилили сльозогінний газ і відкрили вогонь із пістолета. Цю ситуацію, вора, зі слів очевидця описала газета "Вгору".

«Зараз проводиться перевірка причетності затриманого до силового інциденту в прес-клубі газети "Новий день" – бійка, застосування травматичної зброї і сльозогінного газу. Йому оголошено про підозру у вчиненні протиправного діяння, передбаченого ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та буде прийнято рішення про запобіжний захід», - розповів міністр внутрішніх справ. 

Арсен Аваков нагадав, що глава Соціалістичної партії Ілля Ківа оголосив про свою участь в президентських виборах і наголосив, що 
це неприпустимий приклад виборчої активності. У таких випадках Нацполіція буде діяти жорстко у рамках закону.

«Виборча кампанія повинна проходити спокійно і мирно – без пострілів, сльозогінного газу та силових акцій! Ми будемо дуже жорстко припиняти будь-які спроби дестабілізації ситуації в країні та в будь-якому населеному пункті у цей особливий період для країни» - відзначив міністр внутрішніх справ. 

Як писала вчора зі слів очевидця Департамент комунікації МВС України

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ