Підтримати нас

Євро-2020: за три кроки до перемоги

Автор статті
05 липня 2021 09:07
900
Поширити:

На Чемпіонаті Європи з футболу залишилося зіграти лише три матчі, які можна назвати трьома останніми кроками до перемоги.

Мабуть, у півфінал пройшли саме ті чотири збірні, які заслужили цього найбільше. Звичайно, хтось скаже, що Данія в цьому квартеті виглядає досить скромно, адже перші два матчі в груповому турнірі данці програли та в останній момент зуміли вийти в плей-офф. Але насправді ця команда демонструє дуже потужний і результативний футбол, і її присутність у півфіналі зовсім не випадкова. До того ж, у 1992 році Данія вже ставала чемпіоном Європи.

Італія та Іспанія також уже були чемпіонами й неодноразово виходили в фінал. Навряд чи здивує когось, що і цього разу обидва цих гранди потрапили до четвірки кращих. Свій матч іспанці й італійці проведуть завтра на стадіоні "Уемблі" в Лондоні.

Нарешті, команда Англії, яка впевнено обіграла Україну, також у півфіналі та також на "Уемблі" зіграє з данцями. Відзначимо, що англійці до цього жодного разу не грали в фіналі європейських чемпіонатів.

Що стосується матчу "родоначальників футболу" з українською збірною, то багатьом глядачам здалося, що деякі українські футболісти відверто випадали з гри. Можливо, вони вже розслабилися, вважаючи, що і вихід в одну четверту фіналу цілком хороше досягнення. До того ж, в англійців "вистрілила" їх улюблена зброя - навіси з флангів і вміла гра головою. Ніякої протиотрути українські футболісти проти цієї нехитрої, але ефективної тактики не придумали...

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ