Підтримати нас

“Велике будівництво” - гучна назва і мізерні плани

Автор статті
05 квітня 2021 14:00
972
Поширити:

В Україні триває амбіційний урядовий проєкт під назвою "Велике будівництво". У рамках цієї програми, зокрема, Херсонська облдержадміністрація оголосила про намір відремонтувати в цьому році одразу 57,5 ​​кілометрів автодоріг "загального користування державного значення".

З них - 15 доріг протяжністю 50,5 кілометрів і 6 вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах (загальна протяжність - близько 7 кілометрів).

Розмах робіт воістину вражає уяву. Якщо врахувати, що в році 365 днів і розділити ці дні на заявлені кілометри навіть не будівництва, а просто реконструкції автодорожнього полотна, то отримаємо в середньому якісь шматочки, які, виходить, будуть старанно латати за бюджетні гроші.

У зв'язку з цим в ХОДА вже відрапортували, що заасфальтовано перші 5 км однієї з транспортних артерій Херсонщини Т-22-07/ Т-04-03 "Високопілля–Велика Олександрівка–Берислав":

“Дорожники повністю зняли старе покриття ділянки – відфрезерували 9,4 км зношеного асфальтобетону на всій ширині. У проєкті передбачено відновлення дорожнього покриття, укріплення узбіччя, влаштування належного водовідведення, нових дорожніх знаків, реставрація зупинок громадського транспорту. Роботи на цій ділянці будуть завершені за місяць”, - відзначають в облдержадміністрації.

Наскільки всі ці заходи заслуговують гучної назви "Велике будівництво", читач може судити сам.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ