Підтримати нас

"Ванакен не впорався з гравцями "Динамо" – бельгійська преса

Автор статті
07 серпня 2019 04:04
691
Поширити:

Бельгійські ЗМІ залишилися незадоволені грою "Брюгге" в матчі 3-го кваліфікаційного раунду з "Динамо". Вони відзначають помилки команди Філіпа Клемана в обороні і недостатньо агресивну гру в атаці.

Головним героєм матчу багато журналістів називають не Ханса Ванакена, який реалізував пенальті, а воротаря Симона Міньоле, купленого напередодні ігор з "Динамо" у "Ліверпуля", пише footboom.com.

Саме він, на думку ЗМІ, додав упевненості "Брюгге" і може допомогти своїй новій команді проти українців, а потім і допомогти вийти в груповий етап Ліги чемпіонів.

Видання Sport365 опублікувало звіт про матч з заголовком: "Брюгге" їде до Києва з невеликим бонусом "." Міньоле довелося проявити себе в дебютному матчі. Бесєдін створив небезпечний момент, але реалізувати його не зміг. Досвідчений воротар, який ще недавно виступав за "Ліверпуль", залишив дуже хороше враження про свою гру з "Динамо". Відчувається, що його не дарма поспішали підписати перед матчами з Києвом. Українці самі допомогли "Брюгге" відкрити рахунок, порушивши правила у власному штрафному майданчику. Ханс Ванакен легко реалізував пенальті. А ось після перерви гра бельгійського клубу залишила не така приємне враження. Було дуже мало цікавих атак, при цьому "Брюгге" грав дуже недбало в обороні. У другому таймі кияни зіграли агресивно і створили кілька моментів, але "Брюгге" зумів зберегти важливий нуль в графі "пропущені голи".

Сайт Voetbal Krant розмістив матеріал про матч "Брюгге" - "Динамо" з довгим заголовком, суть якого зводиться до того, що ще нічого не вирішено в цьому протистоянні. Журналіст Арно Ван Ліндт пише, що матч вийшов захоплюючим і напруженим, а можливості виграти були у обох сторін. Він зазначає, що "Брюгге" може стати першим бельгійським клубом, який пройде"шлях не чемпіонів" в кваліфікації Ліги чемпіонів. Для цього потрібно зіграти в Києві не гірше, ніж в Брюгге, а потім ще пройти і "Базель".

Зробити це буде складно, але цілком реально. "Філіп Клеман відразу дав зрозуміти, що він не буде грати з" Динамо "у відкритий футбол і мав рацію. Все-таки Київ має в розпорядженні сильних гравців, які могли покарати за таку розхлябаність в обороні." Динамо "не очікувало такого розвитку подій . Цілком можливо, що матч міг би завершитися внічию, але Караваєв порушив правила у власному штрафному майданчику, а Ванакен реалізував пенальті. 1:0 і "Брюгге" більше не збирався атакувати, він намагався захистити переможний результат. Мінімальна перемога бельгійського клубу поки ні про що не говорить. У Києві нас чекає захопливий матч. А "Динамо" доведеться грати в зовсім інший футбол".

Популярне бельгійське видання La Capitale опублікувало статтю про матч з заголовком "Брюгге" вже може дякувати Міньоле ". Журналісти видання зазначають, що матч вийшов не дуже багатим на події, а єдиний гол був забитий з пенальті після помилки Караваєва. Втім, у" Динамо " було достатньо моментів для того, щоб зрівняти рахунок, але десь виручив Міньоле, який проводив дебютний матч за бельгійський клуб, а десь і самі кияни не змогли добре розіграти м'яч. "Філіп Клеман може бути задоволений перемогою в такому непростому матчі, але "Брюгге" повинен подякувати Симона Міньоле, який відмінно проявив себе в першому ж поєдинку за новий клуб. На матч-відповідь "Брюгге" поїде з невеликою перевагою, який мав би дозволити розслабитися команді Клемана ".

Інше велике видання, Voetbal Premier, досить жорстко пройшлося по грі "Брюгге". Журналісти видання вказують на те, що ігри в кваліфікації Ліги чемпіонів - це зовсім інший рівень, ніж матчі чемпіонату Бельгії. І команда Філіпа Клемана повинна це розуміти. Атакуюча лінія "Брюгге" грала зовсім не так яскраво, як у минулому матчі в Бельгії і це позначилося на підсумковому результаті. "Брюгге" занадто сильно залежить від Ванакена. Хоч він і забив гол з пенальті, але це був не найкращий його матч. Ванакен не завжди справлявся з гравцями "Динамо" і це позначалося на комбінаційної грі "Брюгге". Команді Клемана потрібно терміново виходити на трансферний ринок і посилювати оборону, яка давала збої навіть проти "Динамо". На груповому етапі (якщо у "Брюгге" вийде туди пройти) ситуація може стати ще гірше. "Брюгге" повинен виконати свою роботу в Україні. Це буде важким, але не неможливим завданням. Якщо Міньоле знову збереже свої ворота недоторканними, то вихід в раунд в плей-офф буде здійснено. Якщо цього не відбудеться, то варто сподіватися, що домашньої перемоги вистачить для позитивного результату протистояння.

Новинний портал Voetbal Nieuws опублікував звіт про матч з таким заголовком: "Брюгге" мріє про Лігу чемпіонів після перемоги над "Динамо". Це одне з небагатьох видань, які похвалили "Брюгге" і вважають, що у "Динамо" практично не буде шансів пройти далі, якщо ситуація кардинально не зміниться протягом тижня. "Завдяки збалансованій грі," Брюгге "домагається хорошим стартовим позиції в цьому протистоянні. Матч не був видовищним, але одного гола була досить для підсумкової перемоги.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ