Підтримати нас

У ХОДА повідомили про старт масової кампанії з вакцинації

Автор статті
08 червня 2021 11:30
939
Поширити:

Уже кілька місяців в Україні вакцинують громадян від коронавірусу COVID-19, але досі цей процес можна було назвати уповільненим.

У деякі дні щеплень не робилося зовсім, а в цілому серед країн Європи за цим показником Україна була на останньому місці. Багато експертів стверджують, що така ситуація стала справжнім провалом українського уряду. А міністр охорони здоров'я Максим Степанов, як відомо, був навіть звільнений з поста - можливо, не в останню чергу через вакцинацію.

Але, схоже, представники влади вирішили "прискоритися". Так, голова ХОДА Сергій Козир на своєму телеграм-каналі оголосив, що вже в найближчу суботу, 12 червня, на Херсонщині стартує масова вакцинація. У цей день зробити щеплення зможуть вісім тисяч громадян, які раніше записалися в чергу через додаток "Дія". Вакцинувати будуть у трьох пунктах: у двох школах і на базі торгово-розважального комплексу. За словами Козиря, ці приміщення готові з точки зору санітарно-гігієнічних умов і дотримання соціальної дистанції. На місцях вакцинації чергуватиме поліція, а запрошувати на укол громадян повинні сімейні лікарі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ