Підтримати нас

У Великій Олександрівці молодий чоловік загинув, провалившись під лід

Автор статті
22 лютого 2021 13:29
892
Поширити:

Це сталася вчора ввечері в смт Велика Олександрівка на річці Інгулець. Під лід провалилися двоє. Одного з них поліцейським та працівникам ДСНС вдалося врятувати. Інший чоловік, на жаль, потонув.

Як розповів начальник місцевого сектору поліційної діяльності Олексій Суховецький, близько 20:50 в чергову частину зателефонували колеги-правоохоронці зі служби «101». Вони повідомили: на річці Інгулець, яка протікає вздовж селища, тонуть двоє громадян. За вказаною адресою терміново виїхав екіпаж групи швидкого реагування.

Двоє поліцейських та розрахунок рятувальників із 4 осіб приїхали на місце одночасно. Працівники ДСНС швидко прив’язали до троса рятувальний круг, а працівники поліції в цей час у одного з жителів взяли п’ятиметрову дерев’яну драбину та поклали її на лід. 

По ній один із рятувальників дістався до краю та докинув круг найближчому із потопельників. Правоохоронці почали витягувати чоловіка на берег, та в цей час усі шестеро самі по пояс провалилися у воду. 

34-річного чоловіка витягли та в тяжкому стані доставили в місцеву лікарню. На жаль, іншого 22-річного потопельника врятувати не вдалося, до пошуків його тіла долучилися водолази.

Зараз відомо, що 22-річний чоловік приходив у гості до свого 34-річного товариша. Аби скоротити шлях додому, гість вирішив піти по льоду через річку, хоча товщина криги була не більше 5 сантиметрів. Товариш пішов із ним та чекав на березі, коли друг дістанеться іншого берега. Десь посередині річки, де глибина сягає близько 4-5 метрів, молодий чоловік провалився під лід. Його друг кинувся на порятунок, однак пробігши 10 метрів, і сам провалився.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ