Підтримати нас

“Шахтар” потрапляє під розлючену машину мадридського “Реала”

Автор статті
20 жовтня 2021 08:58
880
Поширити:

Перед третім туром Ліги Чемпіонів у вболівальників донецького "Шахтаря" були підстави принаймні для стриманого оптимізму. Перед цим на вихідних "гірники" буквально розтерзали луганську "Зорю" з рахунком 6:1, показавши відмінну гру. У той самий час черговий суперник "Шахтаря" в Лізі Чемпіонів, мадридський "Реал", останнім часом виглядає дуже нестабільно, а матч із тираспольським "Шерифом", програний на стадіоні "Сантьяго Бернабеу", ще довго згадуватимуть шанувальники іспанської команди.

Втім, усі ці розклади виявилися марними: у вівторок, 19 жовтня, на полі НСК "Олімпійський" повністю домінували гості. До певного моменту "Шахтар" виглядав не так уже й погано, але поступово гра перейшла під методичний контроль "Реала". Один удар, другий, третій: біля воріт Трубіна ставало все гарячіше. Проте, перший тайм цілком міг би завершитися нульовою нічиєю, якби Сергій Кривцов після банального прострілу не підставив незграбно ногу, від якої м'яч влетів у сітку воріт "оранжево-чорних".

Весь перший тайм один з італійських тренерів, наставник "Реала" Карлос Анчелотті, залишався спокійним, а його колега і земляк Де Дзербі помітно нервував: видно було, що гра у його команди не йде. В одному з епізодів головний тренер "гірників" навіть жбурнув власний шарф - настільки не подобався йому перебіг поєдинку.

Здавалося, після перерви футболісти "Шахтаря" підбадьоряться, почнуть насідати на половину "Реала": у всякому разі, поміняють тактику. Але ж ні: команда в білому продовжувала гнути свою лінію, і вже на початку другої половини матчу в ворота донеччан посипалися голи.

Уже після третього м'яча стало зрозуміло, що в цей вечір нічого господарям не світить: вони зовсім знітилися та опустили руки, після чого мадридський гранд забив ще двічі.

Підсумок - 0:5, і вже в третьому матчі поспіль в Лізі Чемпіонів "Шахтар" іде з поля без жодного забитого гола.

У паралельному поєдинку сенсація турніру - "Шериф", попри відчайдушний опір, все ж програв чемпіону Італії міланському "Інтеру" з рахунком 1:3.

Втім, тираспільці продовжують очолювати групу, маючи 6 очок. Стільки ж набрав "Реал", але він іде другим, скільки в очній зустрічі програв молдовській команді. У "Інтера" 4 очки, а "Шахтар" має лише один пункт і замикає турнірну таблицю в цій групі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ