Підтримати нас

Небайдужий херсонець не дав утекти водію вантажівки

Автор статті
24 листопада 2019 14:45
667
Поширити:

У четвер, 21 листопада, близько опівдня на лінію «102» звернувся небайдужий громадянин.

Він повідомив, що щойно на його очах чоловік на автомобілі ГАЗ-53 в’їхав у паркан та ворота двору на вулиці Шевченка в Зеленівці. Заявник додав, що винуватець із місця поїхав. Чоловік на автомобілі наздогнав утікача та заблокував його рух до приїзду патрульних.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Інспектори ж установили, що водій вантажівки під час руху не був уважним, не дотримався безпечного інтервалу й скоїв наїзд на огородження. І транспортний засіб, і паркан отримали механічні пошкодження. У винуватця пригоди поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що напередодні вживав спиртне. З його слів, звечора багато випив, а зранку похмелився. Після цього поїхав до магазину за пивом.

Чоловік погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав результат 2,08 проміле, що перевищує допустиму норму в 10 разів. Також громадянин не мав водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

На 49-річного херсонця патрульні скали адмінматеріали за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль передали власнику.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ