Підтримати нас

Надруковано буклети про захист прав у сфері охорони здоров’я

Vgoru
Автор статті
15 листопада 2018 12:14
636
Поширити:

Для клієнтів системи безоплатної правової допомоги надруковано буклети з найбільш актуальних питань щодо захисту прав людей у сфері охорони здоров’я загальним накладом 168 300 примірників.

Буклети розробили експерти громадської організації «Медичний проектний центр» за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

«Які пільги має донор крові? Хто має право на реабілітацію у санаторно-курортних закладах та як її отримати? Куди звернутися учасникам АТО та Революції Гідності, щоб отримати можливість пройти психологічну реабілітацію безкоштовно? Ці та інші питання, за пошуком відповідей на які, люди щодня приходять до мережі центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги по всій Україні», – зазначено у повідомленні.

Тому підготовлено та видано інформаційні буклети з таких актуальних тем:

«Безпечне донорство крові», який, з-поміж іншого, розповідає про гарантовані державою права та пільги донорів крові, а також обов’язки донорів та закладів переливання крові.

«Право на реабілітацію у санаторно-курортних закладах», з якого можна дізнатися хто саме має право на реабілітацію, а також про можливості безкоштовного проходження реабілітації.

«Психологічна допомога та психологічна реабілітація для учасників АТО та Революції Гідності», який розповідає про те, у чому така допомога полягає, куди звернутися для того, аби її отримати, та що для цього потрібно.

Незабаром правопросвітницькі інформаційні буклети будуть направлені до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у всі регіони України.

Також буклети зусиллями експертів Медичного проектного центру будуть розповсюджені до реабілітаційних центрів та центрів крові.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ