Підтримати нас

На Херсонщині поліція несе службу на карантинних постах

Автор статті
04 квітня 2020 11:00
560
Поширити:

Поліцейські протягом карантину здійснюватимуть додаткові функції з забезпечення дотримання правопорядку на виїздах та в’їздах в область. В області встановлені 11 карантинних постів, де разом із поліцейськими працюватимуть медики та рятувальники.

Працівники поліції не блокують, не обмежують та не перешкоджають руху транспорту.

Такі заходи вживаються задля протидії поширення коронавірусу. В’їзд та виїзд з міста не заборонений. Поліцейські сприяють медпрацівникам у проведенні безконтактного заміру температури водіїв автотранспорту та їхніх пасажирів, а також рятувальникам у проведенні дезінфекційних заходів.

Правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу з водіями щодо важливості дотримання встановлених обмежень та у разі потреби - надають допомогу в межах своєї компетенції. Крім того, поліцейські на карантинних постах виконують і свої повсякденні превентивні функції – забезпечують правопорядок та безпеку дорожнього руху.

Поліцейські Херсонщини продовжують нести службу в посиленому варіанті та докладають максимум зусиль для протидії порушенням карантинних правил. Закликаємо громадян з розумінням ставитися до вимушених обмежень та дотримуватись їх. Також наголошуємо, що інформацію про карантинні заходи можна знайти тільки на офіційних джерелах, не вірьте фейкам та перевіряйте правдивість інформації.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ