Підтримати нас

На Херсонщині - нові карантинні обмеження

Автор статті
08 квітня 2021 12:49
1,894
Поширити:

На Херсонщині - чергова низка карантинних обмежень, пов'язаних з коронавірусною інфекцією. Попри те, що регіон все ще перебуває в "жовтій" зоні карантину (до речі, єдиний з усіх в Україні), в облдержадміністрації вирішили серйозно посилити заходи з карантинного контролю.

Як свідчить протокол номер 8 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 8 квітня в Херсонському, Генічеському, Скадовському районах, а також у Верхньорогачицькій, Великолепетиській  і Великоолександрівській громадах заборонена діяльність кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування (крім роботи на винос). Також заборонено працювати дитячим садкам, фітнес-клубам, басейнам, перукарням (в останні можна піти тільки за записом). Не дозволяється клієнтам відвідувати торгово-розважальні центри.

Крім того, на в'їзді в Чорнобаївку рекомендовано облаштувати контрольно-пропускний пункт, там буде організовано температурний контроль громадян, які в'їжджають на Херсонщину з Миколаївської області.

Також введені обмеження в роботі транспорту.

“Заборонено здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному (тролейбус), залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж 50 відсотків від кількості місць для сидіння”, - наголошують у ХОДА.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ