Підтримати нас

На Херсонщині на десятки мільйонів ремонтуватимуть мости на автотрасах

Автор статті
22 січня 2021 17:08
980
Поширити:

Державна установа "Місцеві дороги Херсонщини" оголосила тендер на капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування на кордоні Миколаївської області: Станіслав - Білозерка.

Про це повідомляється на порталі державних закупівель Prozorro. 

Очікувана вартість робіт склала 12 млн 835 тис.гривень. Заявки на участь претенденти можуть подавати до 8 лютого. А вже 9 лютого пройде аукціон. Виграє учасник з найменшою ціновою пропозицією. 

Раніше стало відомо, що збираються відремонтувати також міст на автомобільній дорозі загального користування Мала Лепетиха - Верхній Рогачик.

Очікувана вартість робіт цього об'єкту - 5 млн 76 тис. гривень. Свої заявки учасники можуть подавати до 5 лютого. 8 лютого має відбутися аукціон за право отримання підряду. 

У тендерній документації зазначається, що заплановані укріплювальні роботи й облаштування дорожнього полотна.

Тема з будівництвом та ремонтом мостів на Херсонщині вже не перший рік є дуже резонансною. Приміром, легендарний мостоперехід у Херсоні між мікрорайонами ХБК і Таврійський будують уже майже десять років, але результати все ще доволі мізерні. Натомість у це “велике будівництво”, як у ненаситну пащу хижого звіра, продовжують “вливати” сотні мільйонів. Нещодавно стало відомо, що невдовзі буде оголошено ще один тендер на ці роботи у сумі 1,2 мільярда гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ