Підтримати нас

Dream ГогольFest повертається в Херсон: що на нас чекає

Автор статті
23 липня 2021 09:00
1,193
Поширити:

Вдруге Херсон пробуджуватиме фестиваль Dream ГогольFest, який триватиме два дні - 4 та 5 вересня. Організатори обіцяють насичену програму з міжнародними театральними колабораціями, освітню, візуальну та нічну музичну програми.

Кульмінаційною подією цьогоріч стане грандіозне шоу в Олешківських пісках з символічною назвою “30 з 40”. Сорок років Мойсей водив свій народ пустелею, тридцять років незалежна Україна йде своїм шляхом: 

“Це буде унікальна подія посеред пустелі під час заходу сонця, коли в присмерку траплятимуться різні дива”, - поділився режисер та президент ГогольFest Владислав Троїцький.

У створенні головного перформансу свої творчі зусилля поєднають одразу два фестивалі: ГогольFest та “Мельпомена Таврії”, що є унікальним для України партнерством між державним та незалежним сектором у сфері культури.

Режисер Влад Троїцький та директор херсонського драмтеатру Олександр Книга

Більш детально про події фестивалю організатори пообіцяли повідомити згодом. За організацію трансферу глядачів до Олешківських пісків візьметься міська влада, запевнила секретар Херсонської міськради Галина Лугова, але за проїзд до локації доведеться заплатити. 

Фестиваль Dream ГогольFest вже проводився в Херсоні у 2020 році, події якого висвітлювали наші журналісти: 

Макс Демський: Dream ГогольFest між сном і мрією

Dream ГогольFest: складний початок

У Херсоні показали оперу просто неба на Dream ГогольFest

Dakh Daughters на Dream ГогольFest: знайомство через "Make Up"

На головному фото: організатори фестивалю запросили журналістів до Олешківських пісків, де відбудеться спеціальна подія ГогольFest (site specific проєкт) під символічною назвою “30 з 40”. Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ