Підтримати нас

COVID-2019: Львівщина купила апарати для вентиляції легень дорожче за Білу Церкву і Дніпро

Автор статті
25 березня 2020 09:15
672
Поширити:

КНП «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» Львівської обласної ради 20 березня уклало угоду з ТОВ «Медсервісгруп» про закупівлю апаратів штучної вентиляції легень на 15,60 млн грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші гроші.

Цьогоріч упродовж місяця після передоплати поставлять 20 апаратів інтенсивної терапії V8600 середнього класу виробництва компанії «Oricare, Inc» (США) по 780 тис грн.

Днями КНП «Білоцерківська міська лікарня №3» замовило в іншої фірми такий апарат інтенсивної терапії зі стартовим комплектом на чверть дешевше – за 635 тис грн. Крім того, нещодавно КНП «Міська клінічна лікарня № 21 ім. проф. Є.Г.Попкової» (Дніпро) придбало такі апарати в іншого постачальника на 7% дешевше – по 730 тис грн.

Натомість Відділ охорони здоров’я Чорноморської міської ради Одеської області замовив їх іншій фірмі по 850 тис грн., що на 9% дорожче від нинішньої ціни для Львівщини.

У відкритих джерелах немає даних про ціну таких апаратів у вільному продажі.

Гарантійний строк становить рік. Система забезпечена сенсорним екраном для взаємодії, мембранними кнопками і номеронабирачем, які використовуються для зміни установок і параметрів (тач-скрін). Апарат має плоский кольоровий рідкокристалічний дисплей 12″ TFT з інтерфейсом Guide-Way, який відображає діаграми і цифрові дані в режимі реального часу. Може використовуватись як транспортний і стаціонарний апарат ШВЛ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ