Підтримати нас

Безкоштовні курси з української мови запрацюють онлайн

Автор статті
06 квітня 2017 00:06
609
Поширити:

Безкоштовний онлайн-курс української мови "Є-Мова" запрацює наприкінці квітня. Тривалість курсів - півроку. Після їх завершення учасники складують фінальний іспит в аудиторії, отримають сертифікат.

Про це розповідає львів'янка Анастасія Розлуцька в інтерв'ю vezha.vn.ua.

"Раніше ми створили курси з вивчення української мови. Після Майдану у 2014 році попит зріс у чотири рази. Зараз вони діють в 25-ти містах України. Найактивніше у прифронтовій зоні. Це Сіверодонецьк, Костянтинівка, Краматорськ, Слов'янськ, Дружківка, Покровськ та Маріуполь. Тут живуть люди, які знають українську. Але мають мовний бар'єр, бо самі російськомовні. Координаторами курсів у цих міста стали переселенці. Через велику кількість бажаючих стало питання про організацію курсів онлайн. Виникла ідея створити платформу "Є-Мова", - розповідає Анастасія Розлуцька.

Онлайн-курси - безкоштовні. Навчальну програму підбиратимуть за рівнем знання мови.

"Людина заходить на сайт, реєструється, складає тест на визначення рівня знання мови і розпочинає займатися. Основу курсів онлайн складатимуть безкоштовні заняття. Крім того, будемо створювати невеликі відеоролики, інтерактивні задачки. Запрошувати письменників, які читатимуть лекції. Уже маємо попередні домовленості з Дзвінкою Матіяш, Ростиславом Семківим та Сашком Лірником".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ