Підтримати нас

1000 компаній під одним дахом: УЗ заплатить 4 мільйони сумнівній фірмі

29 вересня 2018 13:45
213
Поширити:

“Центр сервісного забезпечення” провів тендер на надання послуг з організації ярмарок та виставок очікуваною вартістю 4 млн. грн.

Про це пише сайт Залізниця без корупції.

Згідно з тендерною документацією постачальник послуг має забезпечити участь “Укрзалізниці” в трьох виставках:
– Міжнародна транспортна виставка “Транзит ТрансКазахстан 2018” м. Алмати, Казахстан 18-20 вересня 2018 року;
– Міжнародна виставка з транспорту та логістики “ТрансУкраїна 2018” м. Одеса, Україна 26-28 вересня 2018 року;
– 12-та міжнародна спеціалізована виставка з транспорту та логістики “Транспорт і Логістичний інжиніринг 2018” м. Мінськ, Білорусь 02-04 жовтня 2018 року.

В кожній з виставок переможець тендеру має забезпечити реєстрацію та виставкову площу для “Укрзалізниці”, а також розробити макет виставкового стенда згідно з технічним завданням та встановити його.

В тендері брало участь 3 компанії: ТОВ “Спецекспотрейд”, ТОВ «Нео Систем» та ТОВ «Нові Стенди».


За результатами торгів перемогу отримало ТОВ “Спецекспотрейд”, проте тендерним комітетом було відхилено цю пропозицію у зв’язку з відсутністю в документації переможця копії сертифікату на скло, яке буде використовуватись при спорудженні стенду.

Таким чином перемогу отримало ТОВ «Нео Систем» з пропозицією 3,9 млн. грн.

Засновником фірми являється мешканець Баку Алізаде Алі, який сформував статутний капітал в сумі лише 100 грн.

ТОВ «Нео Систем» підписало 5 державних тендерів загальною сумою 2,2 млн. грн. Всі договори були підписані з “Укрзалізницею” по переговорній процедурі, тобто без проведення торгів.

За даними аналітичної системи YouControl «Нео Систем» зареєстрована півтора року тому в Києві у житловому будинку разом з ще більш, як тисячею інших фірм.

Серед зареєстрованих в даному будинку фірм є ТОВ “Бистрот”, ТОВ “Форсікс” та ТОВ “Адендум Компані” у яких зареєстрований номер телефону збігається з ТОВ “Гранта-Трейд Компані” та  ТОВ “Леокон Груп”, які у свою чергу зареєстровані в одному будинку з іншим учасником тендеру ТОВ “Нові Стенди”.

Також “Нові Системи” та «Нео Систем» подали тендерні пропозиції з різницею всього у 4 хвилини.

ТОВ “Нові Стенди” теж прописане в Києві за адресою масової реєстрації фірм. Засновником являється азербайджанець Ахмадов Айдин, який також мешкає в Баку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ