Підтримати нас

Які хвороби лікує лимон

Автор статті
17 січня 2020 17:47
1,088
Поширити:

Часто хвороби можна вилікувати звичайними підручними продуктами.

Наприклад, лимон, який має багато корисних вітамінів і речовин, може полегшити симптоми деяких недуг і знизити джерела їхнього запалення.

Про це повідомляє "Коментарі".

Якщо болить горло

Завдяки лимонній кислоті знищуються бактерії, а ефірні масла лимона заспокоюють слизову оболонку горла і порожнини рота. Якщо хвороба тільки починається, то треба з'їсти лимон зі шкіркою. Впродовж дня треба пити лимонний сік, розведений з водою. Цей метод стане хорошою альтернативою таблеткам.

Якщо бронхіт

Цю хворобу також можна лікувати завдяки лимону. Для цього треба змішати сік лимона і тертий хрін, і приймати по одній чайній ложці кілька разів на день. Після прийому суміші потрібно пів години не їсти і не пити.

Якщо нудить

Лимон є чудовим засобом від нудоти, тому його часто рекомендують вагітним при токсикозі. Можна покласти шматок лимона в рот і почекати кілька хвилин або випити сік лимона, змішаний з чайною ложкою соди.

Якщо гепатит

Людям з гепатитом рекомендують пити воду з лимонним соком щодня. Лимон треба почистити, розрізати навпіл, залити одну половинку окропом і залишити настоюватися протягом 12 годин. Необхідно раз в день випивати один стакан такого напою на голодний шлунок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ