Підтримати нас

Волонтери у Нижньосірогозькій громаді допомагають місцевим жителям продуктами: як записатись

Vgoru
Автор статті
08 серпня 2022 12:37
980
Поширити:

Активісти об’єдналися для підтримки мешканців тимчасово окупованої Херсонщини.

Волонтери працюють на пожертви небайдужих громадян, які перераховують кошти на придбання продуктів. А також приймають давальницьку продукцію від сільгоспвиробників і фермерів, повідомляє видання Нижні Сірогози.City.

Продуктові набори будуть розподілені між багатодітними та малозабезпеченими родинами, людьми з особливими потребами, громадянами що проживають самотньо та між усіма, хто потребує підтримки.

Насамперед допомогу отримають мешканці Нижніх Сірогоз, Новоолександрівського, Першопокровського та Вільненського старостинського округів (забезпеченням категорійних громадян продуктовими наборами по Нижньоторгаївському старостинському округу опікується благодійний фонд “Підтримки Мелітополя”, керівник Валерій Газаєв).

Щоби звернутись за гуманітарною допомогою, жителям Нижніх Сірогоз для попереднього запису необхідно звертатися до Людмили Москаленко

Мешканцям Новоолександрівського старостинського округу (села Верхні Сірогози, Сірогози, Новоолександрівка) для попереднього запису звертатися до старости Сергія Дєєва.

Мешканцям Вільненського старостинського округу (Вільне, Верби, Донцове, Зернове, Змагання, Партизани, Чеховка, Новорогачинське) для попереднього запису звертатися до старости Світлани Куріної.

Мешканцям Першопокровського старостинського округу (Першопокровка, Богданівка, Анатолівка, Дем’янівка, Догмарівка, Косаківка, Новопетрівка) для попереднього запису звертатися до старости Євгена Васильченка.

Для підтримки волонтерів можна перерахувати гроші на картку 4441 1144 4787 2621 (Москаленко Людмила Михайлівна), призначення платежу – “благодійна допомога”.

Також можна передавати будь-яку давальницьку продукцію – крупи, олію, борошно, макаронні вироби, овочі, фрукти та ін.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ