Підтримати нас

В Херсоні відбудеться круглий стіл «Досвід організації безпеки в малих громадах»

Автор статті
15 березня 2019 16:14
1,000
Поширити:

Метою круглого столу «Досвід організації безпеки в малих громадах» є обмін досвідом успішних практик організації безпечного середовища в малих та середніх громадах України.

У вівторок, 19 березня 2019 року, о 12.00 запрошуємо представників ЗМІ та громадських активістів на круглий стіл «Досвід організації безпеки в малих громадах», який відбудеться за адресою вул. Перекопська, 169, приміщення Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Херсонській області.

Благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я» і Громадська організація «Інформаційний ресурсний центр «Правовий простір» з 2018 року реалізують спільний проект «Шерифи для нових громад». Він спрямований на підвищення поінформованості щодо можливостей малих і середніх громад України у використанні правових методів для підвищення рівня життя шляхом поширення успішних практик забезпечення громадського порядку в територіальних громадах.

Спікери:

Наталя Бімбірайте – керівниця проекту «Шерифи для нових громад», директорка директорка ГО «Інформаційно-ресурсний центр «Правовий простір»;

Марина Єлисєєва, директорка Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області»

Андрій Хурса, заступник начальника відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУНП в Херсонській області;

Наталія Португальська, заступниця директора Херсонського обласного центру зайнятості;

Олена Старюк – юрист проекту «Шерифи для нових громад», керівниця громадської приймальні БО «Фонд милосердя та здоров’я».

Під час заходу будуть роздані примірники збірки “Успішні практики безпеки. Український масштаб”, яка розповідає про 7 успішних моделей організації безпечного середовища у малих громадах. До опису кожної з моделей надані зразки документів та експертні коментарі щодо основних завдань, правового статусу, соціального забезпечення, повноважень та відповідальності шерифів. А також надані поради юристів, на що варто звернути увагу при  впровадженні кожної моделі. Наданий аналіз недоліків та переваг існуючих організаційних форм безпеки.

Більше про проект можна дізнатися на сайті https://sheriffua.org/ та на сторінці у соцмережі Facebook  https://www.facebook.com/ukrainiansheriff.

В разі питань звертайтеся:

Олена Старюк, тел. (095) 520 53 56, elenastaruk2014@gmail.com

Ілона Коротіцина, тел. (066) 810 67 47, ilona.polesova@gmail.com

Захід проводиться Благодійною організацією «Фонд милосердя та здоров'я» та Громадською організацією «Інформаційний ресурсний центр «Правовий простір» в партнерстві з Регіональним центром з надання безоплатної правової допомоги у Херсонській області в рамках проекту «Шерифи для нових громад». Проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ