Підтримати нас

У Херсоні нацгвардійці затримали «клієнта» наркоділерів

Автор статті
07 червня 2020 11:00
612
Поширити:

Активний обіг наркотичних речовин – одна з найболючіших проблем, які доводиться вирішувати системі правоохоронних органів Херсонської області.

Останніми роками велику «популярність» серед наркозалежних набрала методика «закладання» наркотиків безпосередньо на вулиці, там, де обидві сторони – і наркоділер, і «клієнт» - попередньо домовилися. Вести розшукові роботи в таких випадках правоохоронцям дуже складно, але інколи вдається натрапити на «живий слід» правопорушників.

Приміром, так сталося в суботу, 6 червня, у  Суворовському районі Херсона. Як повідомляють на своїй сторінці в Фейсбуці бійці 3056 військової частини Нацгвардії України, близько 17.00, в ході несення служби, автопатруль частини помітив молодика, який копирсався в ґрунті «зеленої» частини вулиці. Побачивши, що той поклав щось у кишеню, патрульні підійшли з'ясувати обставини. Гвардійці одразу помітили неадекватну поведінку громадянина: вона була дуже схожа на стан наркотичного сп'яніння.

Окрім того, під час поверхневого огляду у чоловіка виявлено пакет з приблизно 15 грамами біло-прозорої кристалічної речовини, схожої на «солі» (метамфетамін). Далі затриманим займалися представники поліції, які повідомили йому про санкцію статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ