Підтримати нас

У зоні АТО український журналіст 'випадково зіштовхнув' російського генерала в окоп

Vgoru
Автор статті
20 березня 2016 04:54
714
Поширити:

У селищі Зайцеве Донецької області, яке знаходиться на лінії розмежування в зоні АТО, українські журналісти ненавмисно зіштовхнули російського генерала в окоп.

Про це колишній народний депутат, позаштатний радник міністра інформполітики України Олександр Бригинець написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, курйозний інцидент трапився з російським генералом, коли він приїхав у складі місії ОБСЄ на окупований Донбас.

У Зайцеве, в складі ОБСЄ, приїхав російський генерал. Це було видно по пиці, та й бійці через інтернет його пробили, зливши інфу нашим журналістам, - написав Бригинець.

Після того, як журналісти підійшли до нього за коментарем, він ламаною англійською намагався довести, що він не росіянин і не розуміє російської мови.

Коли всі разом пішли до окопів, наш журналіст акуратненько підставив ніжку генералу, що не розуміє російської. Він полетів в окоп у супроводі добірного російського мату, яким досконало, виявляється, володіє. Потім таємний російський генерал сховався в авто і більше не висовувався. Наші журналісти - це сила! - захоплюється екс-нардеп.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що російські офіцери збунтувалися через відрядження на Донбас.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ