Підтримати нас

Увага! Розшук та покарання за крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

Автор статті
05 серпня 2020 07:03
712
Поширити:

За інформацією відділу комунікації поліції Херсонської області, за минулу добу до підрозділів Національної поліції надійшло 672 заяви та повідомлення.

Зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 4 особи отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху поліцейські склали 179 протоколів, з яких 14 - на водіїв за керування в нетверезому стані.

Розшукується підозрюваний у замаху на вбивство

Бериславським відділом поліції розшукується Соловйов Микита Ігорович, 1986 р.н., мешканець міста Таврійськ Херсонської області, який обґрунтовано підозрюється в замаху на вбивство.

Прикмети: на вигляд 35-37 років, зріст 190-195 см, міцної статури, обличчя овальне, волосся коротке, світло-русяве, вуха прилягаючі, середнього розміру, очі темні.

Особливі прикмети: на передпліччі лівої руки має татуювання у вигляді скорпіона, на плечі лівої руки – татуювання у вигляді абстракції.

Поліція просить громадян, які володіють будь-якою інформацією стосовно розшукуваного, терміново зателефонувати за номерами: (0552) 45-90-70, (099) 43-95-260, (050) 49-41-042 або «102». Анонімність гарантується.

За крадіжку насіння чоловік відсидить 4,5 роки

На початку цього року на сезонну роботу в одне з фермерських господарств у смт Нова Маячка влаштувався 39-річний місцевий мешканець. Він працював на городі, готував землю до висадки саджанців ранніх овочів. А коли виконав усю роботу, чоловік працевлаштувався до іншого фермера. Та одного дня в березні до Олешківського відділення поліції звернулися перші роботодавці з заявою про зникнення 15 упаковок дорогого насіння капусти вартістю 11 тисяч гривень.

Під час бесіди з поліцейськими фермер припустив, що до вказаного злочину може бути причетний колишній працівник – він мав доступ до сараю, де зберігався весь садовий інвентар та насіння.

Поліцейські розшукали підозрюваного та встановили додатково, що й у нових роботодавців він поцупив 15 упаковок насіння броколі вартістю 21 тисячу гривень. Викрадене чоловік уже продав, а гроші витратив на власні потреби. Також у його домоволодінні під час обшуку працівники поліції виявили самозарядний пістолет калібром 9 мм та набої, який, із його слів, він знайшов на автобусній зупинці.

За фактами крадіжок та незаконного зберігання зброї були відкриті кримінальні провадження. Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді 4 років та 6 місяців позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ