Підтримати нас

У Туреччині розлючена кішка атакувала чоловіка з собакою на повідку. Відео

Автор статті
22 листопада 2020 12:04
1,412
Поширити:

У мережі набирає популярність ролик про бойову кішку з турецького Стамбула, опублікований з камер відеоспостереження. Розлючена киця атакувала чоловіка з собакою.

У смішний і безглуздій ситуації виявився власник собаки, який вирішив прогулятися з песиком повз кафе в районі Багджилар. Їх спокійний хід порушила бездомна кішка, яка кинулася на собаку. Приголомшений чоловік встиг збагнути, що вихованця треба рятувати, і підняв собаку в повітря прямо на повідку. Бідний пес виявився перед непринадним вибором: постраждати від розлюченої фурії або задихнутися в повітрі на повідку.

Однак дії чоловіка ще більше розлютили кішку. Вона стрибнула йому на спину, здерши штани, впиваючись кігтями, пронеслася по спині і скочила на голову. Не очікувавши такого повороту подій, чоловік спробував втекти з псом на руках, але те було не так просто.

На допомогу постраждалим підбігли кілька чоловіків, один з яких навіть перегородив дорогу кішці стільцем. Кицю ледь вдалося заспокоїти.

За словами співробітників кафе, бойова кішка добре їм знайома. Вони назвали її Азраель - на честь кішки з мультсеріалу «Смурфіки», яка належить лиходієві Гаргамелю. Нещодавно кішка окотилась п'ятьма кошенятами і пильно охороняє їх, не даючи нікому наблизитися. Вже не раз турботлива мама проганяла собак, так що постраждалим це легко минулося.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ