Підтримати нас

У Скадовську поповнили запаси інсулінів та відновили дистанційне навчання: міський голова про стан справ у громаді

Vgoru
Автор статті
16 березня 2022 07:50
856
Поширити:

Запас інсулінів у Скадовській громаді збільшено завдяки роботі Департаменту здоров’я Херсонської ОДА, повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Олександр Яковлєв:

“Інсуліни будуть розподілятися як і раніше безкоштовно, через сімейних лікарів. Але прошу не йти всім відразу. Препарати будуть видаватися лише тим, у кого на цьому тижні підходить дата видачі чергової партії”, - йдеться у пості.

На жаль, ситуація з іншими медикаментами залишається складною. Поки що Департамент охорони здоров'я не має можливості допомогти.

В інших сферах ситуація здебільшого стабільна. У громаді вже два дні триває дистанційне навчання у загальноосвітніх та музичній школах, комунальні підприємства діють у штатному режимі, працюють нічні патрулі, надається допомога особам, які її потребують. Люди чекають на пенсійні виплати, які, за словами Олександра Яковлєва, незабаром надійдуть.

Також міський голова Скадовська повідомив, що до Херсона наразі можна виїхати, подолавши кілька блокпостів:

“Біля мосту доведеться пройти 2-3 блокпости. Перевіряють документи та багаж. Враховуйте, що може бути черга на декілька годин (сьогодні - 2,5 год) на блокпості, що на в’їзді в Херсон. На решті блокпостів проходження без затримки”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ