Підтримати нас

У "Херсонобленерго" розповіли, чому зранку в місті не курсували тролейбуси

Автор статті
23 квітня 2020 15:30
773
Поширити:

Акціонерне товариство "Херсонобленерго" відреагувало на ситуацію щодо відключення комунального підприємства "Херсонелектротранс" від електропостачання буцімто за борги.

Офіційна відповідь енергопостачальника з'явилась на його сайті.

Про це повідомляє UA:Херсон.

У заяві йдеться, що знеструмлення підприємства відбулося внаслідок помилкових дій працівників під час проведення робіт в електромережах. З цього приводу вже проводиться службове розслідування.

Разом із тим в акціонерному товаристві не повідомили, чи існує в "Херсонелектротрансу" заборгованість перед ними щодо сплати за спожиту електроенергію, проте наголосили на тому, що діють згідно з рішенням уряду щодо невідключення соціально-важливих об'єктів від електропостачання.

Що відомо:

О 3:31 23 квітня директор КП "Херсонелектротранс" Єгор Устинов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що підприємство відключили від електропостачання.

Кореспондентам Суспільного директор підприємства розповів, що станом на 8 ранку 23 квітня тролейбуси ще перебували в депо.
Пізніше Єгор Устинов повідомив про те, що електропостачання "Херсонелектротрансу" поновилось і тролейбуси виходять на рейс.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ