Підтримати нас

У Херсоні говоритимуть про якість питної води

Vgoru
Автор статті
10 листопада 2018 10:05
732
Поширити:

Круглий стіл на тему «Проблемні питання якості питної води у м. Херсоні та Херсонській області» відбудеться у Херсоні. Про це передає ПІК з посиланням на ГУ Держпродспоживслужби в області.

«15 листопада 2018 року з метою визначення основних проблем водопостачання на Херсонщині та пошуку шляхів їх вирішення, Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області ініціює проведення круглого столу з обговорення проблемних питань щодо якості питного водопостачання на території Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Також будуть порушені питання, які стосуються забезпечення питною водою населення сільської місцевості області, результатів здійснення державного нагляду за об’єктами питного водопостачання, виконання обласної програми «Питна вода Херсонщини» на 2012-2020 роки та ін.

На засідання запрошені представники Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА, міського Департаменту ЖКГ, Південно-Української гідрогеологічної експедиції Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства, міськводоканалу міського комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсона», комунальних підприємств питного водопостачання в м. Херсоні, громадських організацій.

 Місце проведення: м. Херсон, вул. Перекопська, 17, Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, 2 поверх (конфренц-зала) Час проведення: 11.00 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ