Підтримати нас

У Херсонській ОДА “добровільно” вакцинували чиновників

Автор статті
12 листопада 2021 18:00
925
Поширити:

Приступивши зовсім недавно до виконання обов'язків голови Херсонської облдержадміністрації, Геннадій Лагута розгорнув бурхливу діяльність.

Щодня сайт ХОДА та особиста сторінка її голови на Фейсбуці рясніють новинними повідомленнями про роботу Лагути. Зокрема, днями він повідомив, що у стінах облдержадміністрації було влаштовано масову вакцинацію її співробітників.

Геннадій Лагута пише: 

Найдієвіший спосіб побороти коронавірус – вакцинуватися! Адже саме щеплення допоможе зупинити поширення COVID-19 та створити колективний імунітет. Дуже приємно, що розуміють це і відповідально ставляться до свого здоров'я та здоров'я оточуючих працівники Херсонської облдержадміністрації. Ті, хто через певні обставини не міг вакцинуватися раніше, зробили щеплення у приміщенні ОДА. Після щеплення всі почуваються добре.

Зазначимо, що за попереднього голови ХОДА Сергія Козира подібних акцій не спостерігалося. Також джерела в облдержадміністрації нам повідомили, що чиновники, які з якихось причин не пройшли вакцинацію, переводяться на неоплачувану відпустку.

Слід також згадати, що люди, судячи з фото, стояли у щільній черзі, а обстеження у медиків проводилося на очах у всіх, а не індивідуально.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ