Підтримати нас

У Чернівцях попрощались з загиблим на війні херсонцем Олександром Колгановим

Vgoru
Автор статті
13 травня 2022 14:57
1,501
Поширити:

У Чернівцях попрощались з загиблим військовим з Херсона Олександром Колгановим. Він загинув у боях проти Росії на Луганщині. Військового поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблий головний сержант Олександр Колганов у перший день повномасшабного вторгнення вивіз сім'ю до Чернівців. Тут відразу прийшов у військкомат, аби піти воювати. До цього мав бойовий досвід. Про це у коментарі Суспільному сказала родичка загиблого Олена Маркова.

"Олександр приїхав до мене 24, коли почалась війна. Він пару днів побув у мене і пішов на війну з Чернівців. Тому що з Херсона піти захищати країну, не було можливості через окупацію військовими РФ", - говорить жінка.

За словами друга загиблого, Олега Зайченка, для Олександра це був другий похід на війну.

"Перший раз він пішов у 2014 році. Олександр зміг вивезти сім'ю з окупованого Херсона в Чернівці. Одразу пішов в військомат і попав до 80-ї десантної бригади", - каже Олег Зайченко.

Чоловік говорить, що 80-та десантна-штурмова бригада тоді стояла під Херсоном.

"Він сказав, що добре знає Херсон, як і будь-який херсонець, тож говорив, що коли будемо звільняти Херсон, допоможе орієнтуватись", - розказує Зайченко.

Олександра Колганова поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Чоловіку було 45 років. У нього залишилась дружина та 15-річна донька.

Два роки тому ми розповідали історію участі Олександра у АТО та його життя після цього: https://cutt.ly/zHfMFbm

Висловлюємо співчуття близьким та рідним!

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ