Підтримати нас

У Бахмуті москвороті вбили людину за українську фразу

Автор статті
07 грудня 2019 14:10
925
Поширити:

Друзі! А ви не хочете поцікавитись, де новопризначена мовний омбудсмен Тетяна Монахова?

Невже лише оволодіває українською мовою, позаяк перед призначенням на цю посаду новими київськими україножерами, котрі окопалися в київських кабінетах, вона у Фейсбуці активно спілкувалася московською? Чому уповноважена з прав дотримання української мови на території держави нині не в Бахмуті, де злісні вороги-московити вже затіяли етнічні чистки, відчуваючи потужну малоросівську підтримку з Печерських пагорбів, де множаться, під наглядом Кремля, скриті і відверті українофоби, мовофоби? Чому вона не в донецькому місті, де жорстоко вбито українця лише за одне (!) обмовлене українське слово. Невже Т. Монахова знаходиться на стороні убивць українського патріота?

До речі, місцевий суд, вчора визначаючи запобіжну міру для обвинувачуваного в можливому убивстві українського патріота Артема Мірошниченка, наче з насмішкою над національним судочинством, а швидше для того, щоб головний підозрюваний міг швидше зникнути з поля зору правоохоронних органів, взяв його під… домашній арешт. Ніби той убив гусака чи цуцика, а не людину. Покидьок у суді відверто публічно знущався з української мови. А призначений йому державний захисник заявила, що вона не володіє державною мовою.

Хто, як не мовний омбудсмен повинна поставити питання про те, щоб позбавити адвокатської ліцензії такого юриста, позаяк у суді вона вимагала проводити засідання лише іноземною мовою, мовою наших ворогів. Що за державний адвокат, котрий не володіє державною мовою?

Пані Монахова! Ви або служіть Україні і українцям, відповідно до Конституції і законів держави, або їдьте назад до свого Миколаєва, так і не відкривши рота. Схоже на те, що ви боїтеся проблем, які виникли, людей, котрі беруть участь в етнічному конфлікті. У такому разі негайно подавайте у відставку. Позаяк за своїми діловими, моральними, професійними якостями ви явно не підходити для посади Уповноваженого з дотримання української мови в суспільстві.

На посаду мовного омбудсмена треба шукати українського патріота, а не причепи кобилі хвіст з зросійщеного регіону.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ