Підтримати нас

Турецькі інвестори зацікавилися Херсоном часів Колихаєва

Автор статті
26 березня 2021 18:00
1,116
Поширити:

Після довгого затишшя, викликаного чи то недовірою до колишньої влади Херсона, чи то тривалою пандемією, бізнес-ґрунт в нашому обласному центрі знову почали "зондувати" закордонні інвестори.

Так, днями будівлю міськради відвідали представники одразу двох турецьких компаній - "Гюнсел" і "Арас Іншат".

Гостей з південного берега Чорного моря цікавлять різні інфраструктурні проєкти,  які, як вони вважають, можуть дати гарний прибуток. Перш за все, маються на увазі фінансові вливання в ремонт доріг, організацію роботи громадського транспорту, будівництво багатоповерхівок. Також на зустрічі з міським головою Ігорем Колихаєвим йшлося про можливість придбання Херсоном турецьких пасажирських автобусів.

Ще говорили про можливість залучення на херсонські потреби європейських грантів.

Ігор Колихаєв пообіцяв розібратися з усіма діловими пропозиціями протягом тижня, а контролювати цей процес він рекомендував заступнику голови "транспортної" комісії Юрію Стельмашенку.

На закінчення зустрічі мер розповів туркам, що вони можуть не боятися інвестувати в Херсон, бо місто готове підтримувати будь-які цікаві проєкти. Він пообіцяв, що будуть прописані саме довгострокові програмні проєкти, угоди по яких застрахують.

Як станеться насправді - продемонструє час.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ