Підтримати нас

Трагічний вікенд. На Херсонщині - 8 ДТП та 12 травмованих

Автор статті
05 жовтня 2021 09:00
881
Поширити:

Усього лише впродовж трьох днів, з 1 по 3 жовтня, на Херсонщині сталося одразу 8 дорожньо-транспортних пригод, в яких травми різного ступеня отримало 12 осіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини.

Низка ДТП почалася ближче до вечора п'ятниці з досить незвичайного інциденту. Усе сталося під Раденськом Олешківського району. Тут на трасі водій автомобіля "Mercedes Vito" наїхав на вантажівку MAN, яка рухалася в попутному напрямку. Обидва чоловіки вийшли з машин, щоб оглянути отримані автомобілями пошкодження. Вони стояли біля вантажівки, коли на трасі з'явився "Mercedes-Benz Sprinter", який врізався в "Mercedes Vito". Останній автомобіль почав рухатися і наїхав на водія MANa.

Своєю чергою, водій "Mercedes Vito" спробував уникнути зіткнення і почав перебігати трасу, але на нього наїхав автомобіль марки "Ford Fusion", який рухався в бік Олешок по своїй смузі.

Обидва учасники першого з інцидентів були госпіталізовані в обласну клінічну лікарню.

А вранці суботи травмованими виявилися учасники ДТП на Бериславщині. У поліції повідомляють, що між селами Зміївка і Монастирське водій “Toyota Camry”, рухаючись по автодорозі "Мар'янське-Берислав" з Херсона до Запоріжжя, під час руху не впорався з керуванням, з'їхав в кювет, де машина перекинулася.

В результаті 50-річний херсонець і його четверо пасажирів отримали ушкодження різного ступеня. Їх доставили в Бериславську районну лікарню.

У той же день у Голій Пристані на вулиці Двохсотріччя цього міста 18-річний мешканець Коханів на ВАЗ-2199 не впорався з керуванням, врізався в дерево на узбіччі та зачепив паркан. Його відвезли в реанімаційне відділення Голопристанської районної лікарні. Попередньо встановлено, що молодий чоловік був у стані алкогольного сп'яніння.

Решта ДТП, на щастя, обійшлася без потерпілих. Проте, така кількість аварій на херсонських автошляхах, яких з кожним днем ​​стає все більше, відверто насторожує.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ