Підтримати нас

Школи Херсонської області можуть долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Автор статті
22 лютого 2020 04:00
633
Поширити:

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (ІRЕХ) у партнерстві з Академією української преси у рамках реалізації загальнонаціонального проекту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» запрошує до участі в проєкті школи з малих міст, селищ та ОТГ Херсонської області (крім обласного центру).

Ціль проекту - навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти.

Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрація.

До участі у конкурсі запрошуються вчителі, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу у 8-9 класах і мистецтво у 9 класі. При відборі учасників організатори віддаватимуть перевагу заявкам від колективу вчителів зазначених предметів, які бажають долучитись до проєкту та на їхню мотивацію.

Відібрані школи та їх колективи отримають від команди проєкту підтвердження про проходження конкурсного відбору. До вересня 2020 року нові вчителі-учасники проекту пройдуть спеціальне навчання з інтеграції інфомедійної грамотності в уроки. Доступ до електронних матеріалів проєкту буде надано вчителям після проходження тренінгів.

Прийом заявок на участь у конкурсі триває з 7 по 25 лютого 2020 р.

Детальніше дізнатися про конкурс і проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», а також заповнити онлайн-анкету школи можна на сторінці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ