Підтримати нас

Санаторій «Гопри» хочуть здати в оренду

Автор статті
11 жовтня 2021 09:37
1,188
Поширити:

Цей грязьовий курорт — одна з найстаріших і найуспішніших здравниць України. З 1889 року тут лікують хвороби опорно-рухового апарату. І це – завдяки місцевим цілющим грязям, що не поступаються та й навіть переважають славетні грязі Мертвого моря. А ще тут є 125-метрова свердловина, з якої добувають мінеральну воду.

Санаторій «Гопри» був дуже популярним в усі часи. Сюди їхали лікуватися звідусіль – і з-за кордону, і з далеких просторів колишнього Союзу. Але тепер здравниця переживає не найкращі часи. І от 26 жовтня тут має відбутися онлайн-аукціон з оренди санаторію. Стартова орендна вартість об'єкта складає 100 тис. грн/міс.

Переможець аукціону, звісно, якщо хтось захоче дати раду такому господарству, зможе 5 років користуватися рекреаційним центром площею 7103,8 м², зокрема, грязелікувальнею, будівлею поліклініки, спальними корпусами й корпусом для лікувальної фізкультури.

Лишається додати, що серед умов оренди курорту прописане збереження медичного профілю закладу охорони здоров’я і наявність в орендаря ліцензії на господарську діяльність у сфері медичної практики, повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ