Підтримати нас

Відгуки про книгу: «Мопс, який хотів стати...» (комплект із 5 книг)

Vgoru
Автор статті
28 грудня 2021 17:08
5,314
Поширити:

Хочете потішити свою малечу чудовими оповідками про веселі пригоди маленького мопсика? Тоді купуйте серію книг «Мопс, який хотів стати...». Збірник історій стане гарним подарунком для дітей. Смішні витівки та цікаві походеньки героя на ім'я Пеґґі не раз змусять посміхнутися читачів.

Комплект за вигідною ціною можна придбати на сайті національної книжкової платформи yakaboo.ua. Доставлення можна оформити по Києву та по інших містах України чи світу. Виникли запитання? Чекаємо дзвінків на номер 0(800)-600-505.

Біографія Белли Свіфт

У мережі мало інформації про авторку дитячих книг. Відомо, що вона була редактором та видавала літературні примірники під різними псевдонімами. На цей час з родиною проживає у Лондоні. Обожнює свого кота, котрого вважає членом сім'ї. Любов до тварин виливається на сторінки її творів.

Сюжет книг

Збірка складається із п'яти примірників. Кожен з яких являється окремою історією про мопсика, який має мрію. Розгляньте, про що кожна з частин «Мопс, який хотів стати...»:

  • Єдинорогом. Пеґґі — життєрадісний цуцик, котрому довелось «ковтнути ківш лиха», перш ніж потрапити в родину. Однак, він дізнається, що його щастя триватиме тільки під час різдвяних свят. Він плекає думку стати єдинорогом. Для чого? Дізнайтесь, прочитавши оповідання.
  • Північним оленем. У хазяйки собачки трапляється неприємність і вона сумує. Пеґґі хоче розрадити подругу, та для цього потрібно перетворитись на рогатого помічника Санти.
  • Кроликом. У родині з'являється новий улюбленець Шого. Маленьке серденько мопса сповнюється  тривогою та ревнощами. Кого ж любитимуть більше?
  • Гарбузиком. Настає наймоторошніше свято в році — Гелловін. Пеґґі, звісно, хоробрий, та атрибути цього дня трохи лякають його. Чи вдасться йому перебороти свій страх?
  • Русалонькою. Відпочинок на морі дарує чимало вражень. Хазяйка мопса мріє побачити міфічну морську істоту з риб'ячим хвостом і тілом людини. Цуцик намагається допомогти з пошуками, або ж стати русалкою самому.

Книги, сповнені веселих пригод.

Відгуки про книжки

Батьки, котрі придбали добірку або окремі книги, просто в захваті від них. Вони поспішають поділитись своїми позитивними враженнями. Книги хвалять за те, що ті дарують незабутні миттєвості читання для сімейних вечорів.

Для чого купувати

Кожен окремий примірник — чудові історії про пригоди песика, котрий обожнює свою сім'ю і намагається дарувати любов кожному члену. Чому варто прочитати книги:

  • підходять для самостійного читання;
  • мають гарні ілюстрації;
  • здатні подарувати захопливі враження для дітей та їхніх батьків.

Придбавши примірники одним комплектом, ви отримаєте суттєву вигоду. Повірте, тут одним екземпляром не обійдеться. Ваша малеча вимагатиме ще і ще. Тому Yakaboo пропонує купити вам збірник за приємною ціною.

Читати завжди ОК! Поспішіть порадувати свою дитину. У Києві можливий самовивіз з нашого офлайн магазину. Тому чекаємо вас за адресою по вулиці Хрещатик, 22 на першому поверсі Головпоштамту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ