Підтримати нас

Поліція з’ясовує обставини ДТП в Голій Пристані

Автор статті
19 лютого 2020 14:35
707
Поширити:

Сьогодні близько 09:40 в Голій Пристані на перехресті нерівнозначних доріг сталося зіткнення мопеда з пасажирським автобусом.

В результаті водій та пасажир скутеру в тяжкому стані були доставлені в районну лікарню. Від отриманих травм пасажир через кілька годин померла в реанімаційному відділенні. Наразі слідчі обласного главку поліції з’ясовують усі обставини пригоди.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів заступник начальника Голопристанського відділення поліції В’ячеслав Свирида, перехрестя облаштоване новими дорожніми знаками «Поступися дорогою» та «Проїзд без зупинки заборонено». Однак, за словами очевидців пригоди, 32-річний водій мопеду «HONDA DIO», рухаючись по другорядній дорозі, не зупиняючись, виїхав на перехрестя, де сталося зіткнення з пасажирським автобусом «I-VAN». В результаті пригоди водій та 43-річна пасажир мотоскутера, які до речі їхали без мотошоломів, були доставлені в реанімаційне відділення районної лікарні. Жінка від отриманих травм голови через кілька годин померла.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення Правил дорожнього руху, що призвело до загибелі або отримання тяжких тілесних ушкоджень). Досудове розслідування проводитиметься слідчим управлінням обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини ДТП.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ