Підтримати нас

Поліція встановлює обставини ДТП, в результаті якої загинула жінка

Автор статті
16 січня 2020 05:33
646
Поширити:

Вчора, 15 січня, приблизно об 11:00 в чергову частину Генічеського відділу поліції надійшло повідомлення, що на 190 км автодороги «Херсон-Каховка-Генічеськ» сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

На місці події поліцейські попередньо встановили, що 80-річний водій скутера під час перетину нерегульованого перехрестя в с. Новоолексіївка не надав перевагу в русі автомобілю «Audi», який їхав по автодорозі «Херсон-Каховка-Генічеськ», в результаті чого сталося зіткнення. Від удару автомобіль «Audi» відкинуло на автомобіль «Opel», водій якого пропускав транспортні засоби для здійснення повороту ліворуч.

Внаслідок ДТП 69-річна пасажирка скутера померла на місці події. Водій скутера доставлений до центральної районної лікарні, де йому надається медична допомога.

Наразі з’ясовуються усі обставини події. Попередня правова кваліфікація - ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ