Підтримати нас

Підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв та більш ніж 21 тонну спирту виявили правоохоронці у Запорізькій області

Vgoru
Автор статті
25 серпня 2017 07:52
636
Поширити:

У результаті спільних оперативно-слідчих дій прикордонники, податківці та представники прокуратури викрили схему незаконного виготовлення, зберігання, а також транспортування з метою збуту, підакцизних товарів.

Так, в рамках перевірки інформації співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління, встановили ряд адрес, за якими здійснювалось незаконне виробництво та подальший збут в одній із курортних зон Запорізької області, зокрема в н.п. Кирилівка, під виглядом продукції української марки, елітних вин. Щоправда елітними були лише назви, адже готували напої шляхом змішування неякісного спирту з водою, барвниками та реактивами.

Спільна оперативно-слідча група у складі оперативних співробітників Азово-Чорноморського регіонального управління, представників Державної фіскальної служби в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом Мелітопольської місцевої прокуратури, провела 2 обшуки у приватних помешканнях та присадибних ділянках в селі Охрімівка Якимівського району.

Правоохоронці виявили більше 21 тони спирту, який використовувався для виготовлення так званих вин, а також стаціонарне обладнання для вимірювання вмісту спирту, пляшки з ароматизаторами, барвниками та інше обладнання для здійснення незаконної діяльності. На даний час продовжуються слідчі дії. Загальна сума оцінки виявленого становить близько 1,7 мільйони гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ