Підтримати нас

Під час реєстрації на Херсонщині виявлено десятки “сумнівних” автомобілів

Автор статті
15 січня 2021 16:36
1,027
Поширити:

Упродовж минулого року в територіальних сервісних центрах МВС Херсонщини під час проведення реєстраційних операцій виявлено 40 транспортних засобів зі зміненим номером кузова, 19 – з підробленим номером двигуна, 11 – з підробленими документами. Також на території області з'явилися два авто, що перебувають в розшуку, одне з яких – викрадене за кордоном.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини. 

“Проведення обов’язкового безкоштовного експертного огляду транспортного засобу є важливою складовою реєстраційної послуги”, - нагадують у поліції. 

До речі, минулого року в сервісних центрах МВС Херсонщини працівники експертної служби МВС оглянули 25 тисячі 835 транспортних засобів.

Під час огляду перевіряються ідентифікаційні номери і реєстраційні документи. У випадку проведення за бажанням автовласника експертного дослідження фахівці встановлять відсутність чи наявність ознак пошкодження, підробки чи заміни номерів двигуна, шасі або кузова, заміни панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу та підроблення реєстраційних документів (ця послуга – платна і не є обов’язковою).

Окрім того, сервісні центри МВС здійснюють перевірки щодо наявності розшуку, арештів та обмежень на відчуження майна, що дає змогу покупцеві убезпечити себе від можливих ризиків кримінального походження транспортного засобу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ