Підтримати нас

Переселенка стала волонтером-перукарем

Автор статті
05 жовтня 2019 15:02
907
Поширити:

Переселенка з Молодогвардійська Луганської області Галина Корнієць п'ять років живе в Луцьку.

Сюди жінка переїхала разом з сім'єю, корда почалися бойові дії. За цей час місто стало для них рідним, дочка отримала освіту і працює перукарем, передає сайт "Gazeta.ua".

У Молодогвардійську Галина працювала перукарем і викладала перукарську справу в ліцеї. Було достатньо клієнтів, непогано заробляла. Жінка зізналася, що до народження сина не стикалася з проблемами осіб з інвалідністю. Він має органічне ураження центральної нервової системи.

Максим ніби відкрив їй очі, що є люди, які потребують допомоги сторонніх. Жінка вирішила безкорисливо допомагати їм – стригти, фарбувати волосся. Галина регулярно раз на тиждень їздила в місцевий хоспіс і інтернат для дітей з інвалідністю в Краснодоні (зараз Сорокине- Gazeta.ua). Коли родина переїхала на Волинь, Галина продовжила волонтерську діяльність.

"Всі хочуть бути красивими. Якщо я можу подарувати таким людям посмішку і поліпшити їм настрій, то чому цього не зробити?", – вважає Галина.

Галина знайшла у Луцьку постійних клієнтів.

Жінка з посмішкою розповідає, що коли працювала перукарем при шахті, заздрила працівникам адміністрації. Мовляв, вона завжди на ногах, робить однотипні стрижки, а вони на каблучках і сидять в кабінетах. Тому здобула вищу освіту і влаштувалася бухгалтером. Однак з часом зрозуміла, що цифри, баланси і звіти – не її стихія. Тому повернулася до перукарні діяльності.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ